Sök:

Åldersgräns för beställning
Du måste vara fyllda 18 år för att få handla hos oss. Är du yngre får du be dina föräldrar att de hjälper dig med din beställning och godkänner den.

Orderbekräftelse
Se till att du anger rätt mailadress. Din orderbekräftelse skickas automatiskt till den mailadress som du angivit i dina kunduppgifter. Den används även för meddelanden om din leverans eller annan kontakt. Om du inte fått någon orderbekräftelse till din mail har det antingen blivit fel i mailadressen eller så har din betällning inte gått igenom. Kontakta oss via kontaktformuläret så kontrollerar vi vad som hänt.

Priser
Samtliga priser är inklusive moms. Momsen är 12% för livsmedel samt kosttillskott och övriga produkter har 25% moms.

Leverans
Vi skickar din beställning som paket till ditt närmaste Schenkerombud. Ombuden finns listade på www.privatpaket.se. Fyll i ditt postnummer så ser du vart ditt paket levereras.

Normalt skickas din beställning inom 2-5 helgfria vardagar, vid hög belastning kan det ta ett par extra dagar. Leverans sker inom Sverige och tar olika lång tid beroende på var i landet du bor.

Var uppmärksam på att korrekt mobilnummer (utan mellanslag och bindestreck) är ifyllt på raden "sms-avisering" vid orderläggning, då avisering endast sker via sms. 

Paketen ska hämtas ut inom 12 dagar annars går de i retur och du blir betalningsskyldig för ej uthämtat paket. Läs mer under rubriken "Ej uthämtat paket" nedan.

Frakt
Fraktavgiften är 49 kr och leveranser sker inom Sverige.

Betalningsalternativ
I kassan kan du välja mellan att betala med kort eller faktura/delbetalning via Svea Ekonomi.

Kortbetalning
Vi använder oss av säker betalning genom Dibs för kortköp och inga avgifter tillkommer. 

Fakturabetalning
Fakturabetalning sker i samarbete med Svea Ekonomi. Fakturan ligger inte med i paketet utan skickas separat och kommer alltid efter ditt paket, observera att fakturan kan skickas upp till 14 dagar efter din beställning. Fakturan har 10 dagars betalningsvillkor. Fakturaavgift på 29 kronor tillkommer. 

När du väljer fakturabetalning så sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Observera att faktura och leverans sker till den adress du är mantalskriven på. Kontrollera din bekräftelse så att det står rätt adress.

Dröjsmålsränta debiteras med 2% per månad från förfallodagen. Påminnelseavgift och kravhantering debiteras enligt lag.

Alla frågor gällande fakturor och betalningar av dessa tas emot av Svea Ekonomi, telefonnummer hittar du på din faktura.


Delbetalning med 0% ränta vid köp från 1000 kr
I samarbete med Svea Ekonomi erbjuds du, efter godkänd kreditprövning som sker efter att du fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal.

För att beviljas kontokredit krävs att du skriver under det avtal Svea Ekonomi skickar till dig och återsänder detta till Svea inom 8 dagar. Om du inte gör det har kontoavtal inte ingåtts och du ska därför betala hela beloppet på en gång enligt den faktura Svea sänder dig under nästa månad.
Svea kommer även påföra ränta på fakturan för tiden mellan leveransen och fakturans förfallodatum.

Ett kontoavtal innebär att du får kredit som du kan använda hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle du betalar till Svea så kan du disponera motsvarande kreditutrymme som du amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller.

Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det alternativ som passar dig bäst. Du åtar dig att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det
innebär att du varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val du gjort. Självklart kan du betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att det kostar dig något extra.

Om du vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer - för att krediten ska vara slutbetald inom den avtalade kredittiden den lägsta månadsbetalningen höjas. Ju kortare kvarvarande
kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill du ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan du kontakta Svea Ekonomi på telefon: 08-735 29 69 och ansöka om förlängd kredittid. Av datatekniska skäl kommer Svea, om du utnyttjar kontokrediten för flera inköp, att tills vidare fakturera dig separat för de olika köpen. Självklart slipper du i så fall betala för mer än en aviseringsavgift per månad.

Exempel på delbetalning med 0% ränta är från 3 månader och upp till 12 månader. Även upp till 90 dagar ränte- och amorteringsfri kredit finns att välja. Tillkommande kostnader är 29:- i aviavgift och en uppläggningsavgift som varierar mellan 95-295 kr beroende på antal räntefria månader.

För mer information om Svea Ekonomis allmänna villkor för delbetalning kontakta Svea Ekonomi på telefonnummer: 08-735 29 69

Ångerrätt
Livsmedel omfattas inte av ångerrätt. Övriga varor omfattas och innebär att du har 14 dagars ångerrätt efter det att varorna är mottagna. Rätten gäller dock endast obruten förpackning. Det vill säga varan ska vara oanvänd, i obruten förpackning och oskadad. Kontakta oss alltid via kontaktformuläret innan en retur. Returfrakt ordnar och betalar du själv.

Ångerrätt gäller inte paket som ej hämtats ut. För "Ej uthämtade paket" se nedan.

Bifoga faktura och ev följesedel. Vi löser inte ut varor mot postförskott eller efterkrav. Vi återbetalar  varans värde, inte fraktkostnad och ev fakturaavgift. Läs mer om distansavtalslagen på www.konsumentverket.se  

Reklamationer
Om paketet är skadat vid leveransen ska du genast göra en reklamation hos ditt utlämningsställe. Kontrollera alltid emballaget noga när du hämtar ditt paket.

Om något gått sönder inuti paketet (trots oskadat emballage) eller om du fått fel vara så kontakta oss snarast men senast inom 7 dagar efter att du mottagit din beställning. Returnera inga varor utan att kontakta oss först. Vid återbetalning får du tillbaka varans värde, inte frakt och ev fakturaavgift.   

Ej uthämtat paket
Kontrollera noga att du uppgett rätt postadress för både leverans och ev faktura. Om ditt paket kommer i retur till oss på grund av felaktig adress eller om du inte hämtar ut ditt paket så blir du betalningsskyldig för våra kostnader i form av frakt, hantering och administration. Din kostnad blir 400 kr.

Ångerrätten gäller inte ej vid ej uthämtat paket.

Personuppgifter
Dina personuppgifter används för att skicka dina varor och ev utskick av erbjudanden från Plushälsa i framtiden. Du väljer själv om du vill att dina personuppgifter ska sparas i vår kunddatabas. Om du sparar dina uppgifter slipper du fylla i alla kontaktuppgifter igen vid beställning. Du kan när som helst maila oss och be om rensning av dina kontaktuppgifter. Läs mer om personuppgiftslagen på www.pul.nu.

Produktinformation och ansvarsfrihet
Vi säljer godkända livsmedel, kosttillskott och hud- & hårvårdsprodukter. Vi kan dock inte ansvara för produkternas verkan, funktion, doft, smak, färgåtergivning eller storlek. Det är våra omdömen och det är inte säkert att du tycker som vi. Vi kan inte ansvara för överkänslighet eller allergi till följd av ingredienser i en produkt. Om du är osäker på en produkt så prova först med en liten klick hud- & hårvårdsprodukt eller en liten bit av livsmedlet/kosttillskottet innan du använder full dos. Kosttillskott bör inte ersätta medicinsk vård eller läkarhjälp.

En del kosttillskott/livsmedel kan påverka pågående medicinering. Diskutera med din läkare innan eller kontakta tillverkaren/distributören. Vi reserverar oss för felskrivningar och kan inte ansvara för att produkter används med bristande omdöme eller för lite information. Den information som förekommer vid respektive produkt kommer från tillverkaren, distributören eller aktuell forskning. Informationen kan när som helst ändras och vi kan inte garantera att vi har den senast uppdaterade informationen. Våra bilder kan variera i färg och storlek, men vi anger alltid den mängd som avses för respektive produkt i informationstexten.

Force Majeure
Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Kontaktuppgifter
Fyll i kontaktformuläret i menylisten eller kontakta oss via mail: info@plushalsa.se